Ambulansfärd + allergi + förkylning = MIDSOMMAR!

Inget bra sker när det är midsommar det är bara att konstatera! Blev akut jätteallergisk/förkyld i torsdags, sista dagen på jobbet, tänkte att det går väl över.. jo just ja jävlar vad det gick över. I fredags var vi bjudna på mat hos svärföräldrarna, vi kom dit, åt och sen kunde jag inte andas! Helt plötsligt kändes det som att jag andades genom ett sugrör extremt obehagligt kan tilläggas för dej som aldrig upplevt det, det spelade ingen roll vad jag gjorde. Alternativen började övervägas, åka till Akuten i Avesta, leta på astmamedicin mm.

Jag som inte vill vara till besvär och inte heller vill inse att det är så illa som det faktiskt är (det pep och väste om hela mig både när jag andades in och ut) väljer naturligtvis det sista alternativet att leta på astmamedicin. Får tag på svägerskan efter mycket om och men, och hon tror hon har medicin hemma, vi åker dit och hittar symbicort som jag tar av och även lånar med mig hem, kanon det funkade ju hur bra som helst, problemen försvann (iaf med andningen) och jag trodde faran var över. ICKE!!!!gick och la mej o då började helvete nr 2, hade egentligen inga problem med halsen men nu kändes det som om jag hade en stor klump som satt fast i halsen, får ta jättedjupa andetag för att det ska kännas som att jag får nån luft överhuvudtaget, jag låter och väsnas och kan absolut inte sova, vid fyratiden flyttar jag ut mig i tvrummet för att störa så lite som möjligt plus att det bara är möjligt för mig att få luft när jag sitter upp.

Vid halv sex står jag inte ut längre och känner att jag måste prata med nån för nu är det riktigt obehagligt och jag börjar känna mig rätt skraj. Ringer sjukvårdsupplysningen och hon hör knappt vad jag säger för jag bara väser. Efter en stund frågar hon om jag verkligen mår bra, nä svarar jag , jag har väldigt svårt att andas. Då händer det grejjer hon säger åt mig att jag inte får lägga på luren under några som helst omständigheter för hon ska skicka en ambulans en prio etta! Jisses tänker jag är det så illa ?! en prio etta...

Jag går in i sovrummet o talar om för John att det kommer en ambulans o hämtar mig snart, klär på mig, fortfarande med luren mot örat när en man börjar prata med mig, jag förklarar att min särbo o bonusdotter sover, men dom tyckte nog att jag var helt knäpp för det var väl ändå inte prio ett at dom skulle få sova, men jag hann iaf klä på mej och gå ut i friska luften o vänta så kom ambulansen.

2 jättetrevlig tjejjer från Fagersta Ambulansen hjälpte mig in och jag fick börja andas i en mask, det lättar lite och jag känner hur trött jag är, kommer fram till Avesta lasarett och dom tar prover osv. Efter ett tag kommer en läkare, en utländsk som inte fattar vad jag säger, och rösten är inte den starkaste plus at jag är dödstrött vid det här laget, men tillslut får jag iaf 6st betapred tabletter och ett recept på detsamma. Men allergimedicinen ska jag visst köpa receptfritt på apoteket på måndag. hmm ja jag orkade inte opponera mig. Sen kom en liten flicksnärta med medicinen jag skulle ta och sen sa hon ja då får du åka hem nu då. Ok men hur kommer jag hem då? Jag kom ju hit i Ambulans? Sur som ättika gick hon iväg för att kolla om det går att ordna, kommer tillbaka ett tag senare och undrar om det är till Lindesberg jag ska, nä jag ska till Fagersta, ännu surare går hon ut för att komma tillbaka och bara snäsa att det kommer en taxi till prick kl nio utanför entren till väntrummen. Jag går ut o sätter mig i väntrummet på ett lasarett där jag aldrig tidigare vart och väntar på en taxi, som kom kvart i nio ;)

Allt gick iaf bra men jag känner mej inte riktigt på topp men det är bättre än inatt iaf! Hoppas ni andra haft en bättre midsommar helg än vad jag har haft :)


Later/Jennifer

Semester!!!!!

Åker till mina älsklingar i Fagersta imorrn kväll, blir kvar där iaf en vecka och det ska bli såååå skönt!
Har inte vart där på en månad så det är dags nu.
Kanske blir lite sisådär med uppdatering under den tiden men om inte annat så uppdaterar jag när jag kommer hem :)
Beställer alla pärlor o grejjer imorrn så jag vet ju vad jag ska pyssla med när jag kommer hem igen :) wiiie, men usch va dyrt det blir men jag får hoppas att det ger tillbaks i sålda smycken ist.

Gjorde ett treradigt armband igår men mina knutgömmor vill inte vara med riktigt :( så den ena gick sönder, men ska pula lite ikväll få se om det går att fixa.


Imorrn gör jag sista dagen på praktiken, det har vart enormt skönt att ha nåt att göra om dagarna även om man är trött. V28 börjar jag jobba, 3 veckor på Hon & Han nice nice lite tråkigt dock att älsklingen har semester dom veckorna :( men men ett jobb är ett jobb!

Skickade iväg fondansökningar idag oxå :) 13st blev det allt som allt så nu håller jag alla tummar jag kan :):):):)


Later/Jennifer

Pärlfrossa!!!!!!

Hann aldrig blogga igår, fick ett paket pärlor på posten från www.frost08.se så jag blev väldigt glad :) men samtidigt väldigt förvånad då jag hade beställt det med postförskott ;) men det löste sig!
Så jag pysslade heeeela kvällen igår så jag lägger upp resultatet så ni får se själva :)
Grejjerna ser väldigt suddiga ut och vissa ser t.o.m smutsiga ut men jag lovar det är bara synvilla, jag kommer inte så bra överrens med min digitalkamera verkar det som, den vill iaf inte som jag vill :P

Men jag tror ni ser lite iaf så håll till godo!!!























Jag hoppas ni har överseende med bilderna, jag fattar inte varför det inte går att ta normala kort grrrr :(
Och förresten kanske ska tala om, innan ni tror jag är helt pantad, att öglan på ena ödlan gick sönder så det är därför det bara är ett örhänge med ödla :) Fast det kanske e nån som bara vill ha ett oxå :).

Nä nu ska jag pyssla vidare, fick ett litet pärlpaket på posten idag med :)


Later/Jennifer

Både glädje och sorg!

Igår blev det inget bloggande, dels befann jag mej hos Anna tittandes på bröllopet och sen slutade kvällen väldigt abrupt med ett väldigt plötsligt dödsfall. Min älskade morfar gick bort igår kväll exakt 4 månader efter mormors bortgång den 19 februari i år. Var upp och tittade på honom och han var fortfarande varm, höll hans hand och strök honom på kinden, det kändes väldigt bra och säga hej då på det sättet.

R.I.P älskade lilla morfar <3


Men nu till nåt gladare! Var inte bröllopet helt underbart?! Man blev ju helt betagen ååå va fina dom var och det syns verkligen hur mycket dom älskar varandra titta bara på alla dessa underbara bilder.








Men det fanns några saker som var väldigt roliga som man aldrig fick svar på.

1. Vem var människan som sprang bakom stolarna där Victorias närmsta satt, vid vigseln?! Det kommenterades aldrig, men med tanke på att dom inte skulle hinna ha kisspaus så kanske det var nån som försökte hinna med det innan men missbedömde tiden ;)

2. Vad har Bernadotte ätten för gemensam nämnare med Örebro? Jag menar dom ska väl inte åka dit på jubileum  i Augusti för att Daniel är född där?

3. Vad sjutton är torrdiska???? Såg att det var väldigt många som undrar över samma sak så vet du vad det är förklara gärna det för mig då :)



Nu ska jag fortsätta lite här men jag uppdaterar lite mer imorrn. Ha det så bra därute och ta hand om varandra!


Later/Jennifer

Lite gammalt jag gjort!

Tänkte lägga upp lite bilder på lite olika tavlor jag gjort, ska göra mer men nu har det varit pärlfokus ett tag. Men nu väntar jag ju på nytt material så då kanske jag skulle göra lite tavlor ist ;)

Så håll till godo låter bilderna tala för sig själva (obs! vissa är bara slarv = brist på idéer).

Köpte en härligt läcker metallic turkos färgtub på panduro som jag bara ääälskar.


Min sötaste lilla bonusdotter ;)


Detta är slarvtavlorna (men jag tror det syns)


Har lindat pärlor på ståltråd och lindat runt tavlan.


Minisar :)


Scrapbooking art


Scrapbooking art


Tårtan jag gjorde till Felicia när hon fyllde 9.








Såhär var det tänkt att den skulle se ut ;)

Världens mysigaste kokbok "Den magiska kokboken" ett tips till alla föräldrar därute! Barnen vill garanterat baka när dom får titta i denna :) Alla ingredienser har bytt namn. Tex så är ägg = drakägg, mjölk = varulvsmjölk osv och så är det olika ramsor man ska säga medans man bakar.

En ny typ av tavla jag börjat göra (stämpel)




Dio vill inte resa på sej ;)

Så här roligt har vi det på jobbet :) Johannas hund Dio som inte vill ta av sej kopplet!




Verkligen inte ;)

Lilla söta Nova

Och så lilla Nova som låter värre än vad hon är :)




Visst har jag trevliga jobbarkompisar  :)


Hoppas ni gillar bilderna! Nu ska jag ladda för myskväll med mig själv!


Later/Jennifer

Hann inte igår!

Jag fastnade i beställningsvärlden och sen i pysselvärlden så jag såg inte ens Greys !? Hmm inte likt mej direkt, ja jag hade det ju på i bakgrunden men fokuset låg på pärlorna :) Har beställt sååååååå mycket fint, från bla.

www.frost08.se  www.pagoni.se  www.barapyssel.se  wiiie så nu ska här pysslas igen.

Grejjerna jag gjorde igår lägger jag ut bilder på sen, för det är en viss surprise där som jag inte vill avslöja än :)
La en order på bh:ar igår oxå, skulle behöva många fler visningar oxå men man vill ju inte tvinga sej på folk, iaf inte jag. Men det löser sig det vet jag.

Nä nu ska jag klä på mej så jag kan gå till jobbet. Hoppas ni får en bra dag, här är det iaf underbart väder och jag har bara 6 jobbdagar kvar till min första semester för i år :) (jag har två om inget annat händer).

Kika gärna in på www.pxc.se Massor med fina underkläder!



Later/Jennifer


Matkoma!!!!

Fast inte på det vanliga viset nu är det idé torka på hög nivå, skulle laga fisk o potatis men fick se att fisken gått ut :( buhuuu o frysen ekar tomt.... har iofs lite bacon så det får kanske bli pasta o bacon m nån sås...

Mötena gick iaf bra :) Ja helvetes mötet oxå ;) hoppas bara det går igenom tur att man får lite tips ibland för det är inte lätt o veta vad man får o kan ställa krav om när det gäller myndigheter.

Känner mej glad och har gjort en längre tid nu, inget verkar påverka mej (särskilt länge iaf) negativt och det är sååå himla skönt. Inget särskilt har hänt men allt är bara bra just nu :) Saknar mina älsklingar bara men jag hoppas jag får träffa dom snart <3

Nähä om man skulle ta tag i den där matlagningen kanske ... blääää har tappat sugen helt för att laga mat.
Jaja på med kockmössan o så kör vi ;)


Later/Jennifer 

Måndag igen...

... och bara 8 dagar kvar på praktiken. Sen blir det semester några veckor o sen jobb 3 och sen semester igen :) Om inte det mest overkliga skulle hända o jag skulle få ett jobb :) men man vet aldrig jag menar vem kan motstå min charm ;) Fast det e klart då måste dom ju ha mej på anställningsintervju först.

Nääää jag vill ha ett jobb nuuuuuuuuuuu!!!!! Så mycket jobb som jag sökt nu så borde jag väl få komma på nån intervju iaf.

Blir bjuden på lunch imorrn det är alltid trevligt :) sen är det helvetes möte vid två men det ska väl gå bra hoppas jag.
Måste försöka måla klart barbordet den här veckan för brorsans tjej skulle tydligen slipa soffa, och jag vill ju inte ha slipdamm på mitt nymålade bord :)
Vore ju bra om dom kunde tapetsera nån gång oxå så jag får klart nån gång...


Nä nu blir det nog inge mer intressant idag, ha en bra dag!



Later/Jennifer


Underkläderna som jag lovade ;)

Här kommer då alla underkläder, priserna varierar lite men rea prisernabh:arna är 250, 300 och 400kr

Trosor är 99kr med undantag för en sort 200kr  Kallingarna är oxå 99kr.




Balconetten : 75D  T-shirt : 80D  Hipster string : L/40

 

Blå : 80D  Vit : 70D   String : M/38  Trosa : 44
 


Kalsong : L



Bh : 75D  Hipster : M/38



Balconette : 85D  Hipster string : xxl



Bh svart : 90D  Bh lila : 80C



Bh tunn : 85C  Bh spets : 75B  Tshirt bh : 80D  Hipster string : M/38  String
: L/40 

Så det var lite av det jag har men jag har ännu mer som inte utgår :)


Gå gärna in på www.pxc.se  och kika på allt fint som finns. Och det är bara ni kontaktar mej om ni vill ha en visning :) Värdinnan har minst 10% rabatt!



Later/Jennifer


Forts. från föregående inlägg...










Bara jag kommer igång ordentligt så ska jag försöka ta upp beställningar o så :)

Nu ska jag fota underkläder men mer om det i nästa inlägg!

Later/Jennifer

Första inlägget på nya bloggen :)

Haha ni kanske undrar över namnet på bloggen?! Ska jag säga som det är eller vill ni gissa? Nä fick helt enkelt idé torka och detta namnet var ledigt (lite småroligt samtidigt tycker jag).

Nu är det såhär att jag ska försöka nå ut till folk just för att få lite kommentarer och förslag på vad man ska göra i pysselväg och naturligtvis oxå kommentarer på det jag har gjort.

Nu har jag inte gjort så mycket än men det kommer mer o mer det lovar jag. Och jag ska försöka skärpa till mig på uppdateringsfronten oxå, för den förra bloggen blev sällan uppdaterad! Men nu är jag på G igen!


Så då kör vi då!!!!!







Ett av dom färdiga halsbanden.





Lägger till fler om ett tag, måste åka till morfar och hälsa på en sväng!

Later/ Jennifer


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0