Tantvarning???

Jag har vart hos mamsen idag och hjälpt henne att färga håret, då en tanke plötsligt slog mej. Fan jag har ju inte köpt nya Se och Hör idag!? Ehh kanske inte är nåt att hetsa upp sig för, men när jag tänkte vidare så kom jag på att jag egentligen tycker att det är lite pinsamt att köpa den men jag älskar att läsa skvaller och jag brukar säga till folk att jag köper den för att det är tv tidning oxå, alltså 2 flugor i en smäll. Men i ärlighetens namn så är det sällan jag utnyttjar just den delen av tidningen :P jag har ju text tv ;) haha ja som sagt tantvarning eller tantvarning ;)

Herregud inte ens 30 än o läser tanttidningar ;) Jag får väl säga att jag för det vidare för mormors skull :P eller kanske att man helt enkelt skulle ta sig i kragen och stå upp för att jag gillar´t ;) Jag köper ju inte Allers eller Svensk damtidning iaf.

Fick lite grejjer av mamma till mina pärlor, lite tänger och en bra väska att ha pärlorna i :) och så hade jag fått en leverans med pärlor på posten idag oxå men jag väntar på 5 st till så jag hoppas iaf några av dom dyker upp imorrn.

Har beställt ifrån: www.frost08.se www.pagoni.se www.barapyssel.se och www.psdesign.se

Så nu ska jag sätta mig o försöka organisera lite i min nya låda :)


Later/Jennifer

Måndag igen.

Det gick rätt fort på jobbet idag, ganska mycket folk plus att jag skyltat om i tre fönster. Men idéerna tog slut så om det blev så bra vette fan men men det är omgjort iaf.
Snart kommer Jossan o kikar på ett armband :) sen ska jag försöka pyssla lite till tänkte jag.
Trodde jag skulle fått lite pärlor på posten men inte :( hoppas dom kommer imorrn för jag är sååååå pysselsugen :)

Gjorde ett par jättesöta örhängen igår :)  så jag lägger ut en bild på dom här för allmän beskådan hehe.





Blev ett kort inlägg idag, men så kan det va ibland :)


Later/Jennifer

Tråkväder!!!!!!!

Är det verkligen idag, men det gör inte så mycket tog cykeln upp till Anna och så har vi pärlat endel och snackat lite skit ;)

Fick en beställning på ett halsband idag oxå så det ska jag sätta mej och beställa grejjer till när jag skrivit klart här :P nice nice. Det är roligt att sakerna är uppskattade som man gör då blir man ännu mera sporrad!
Hade faktiskt lite idétorka idag med men fick till ett halsband som jag blev supernöjd med iaf (och en massa annat oxå) så nu kommer det lite bilder igen :)



 










Närbild på den söta tigern.



Det är detta halsbandet som jag blev kanon nöjd med!










Later/Jennifer

Tröttare än tröttast!

Det är vad jag är just nu, jobbar jobbar o jobbar.. jag har inget emot att jobba absolut inte men det tar på krafterna när man är helt ensam 6 dagar i veckan (ska iofs bara jobba i 3) och särskilt nu när det vart så varmt.
Hinner inte med nånting känns det som och när man kommer hem kollar jag mail, facebook och läser lite bloggar sen är det tack o gonatt.
Usch va jag klagar, det är inte meningen jag har egentligen inget att klaga på jag är bara tröööööööötttttt just nu.

Har inte direkt pysslat nåt heller men det beror nog mest på att jag inte har så mycket material, men det är på ingång har beställt från 4 olika ställen så nästa vecka kommer det massa nytt igen och då jäklars ska det produceras, måste ju ha en massa färdigt till lindemarken :)

Beställningarna denna gång blev från: Frost08, Pagoni, Barapyssel och PSdesign :) Me like :)


Nää nu känner jag hur ögonlocken försöker sluta sig så det är väl bäst jag avslutar här och skuttar ner i soffan en stund innan jag somnar (kanske kan hitta på nåt att producera, det kliar i fingrarna).

Imorrn kanske jag e piggare då slutar jag kl 14 så då kan jag lägga upp bilder på det lilla jag gjort och kanske nåt annat roligt :)

Kram på er därute och ni får gärna kommentera lite oxå ;)


Later/Jennifer

Sorry för lång frånvaro!

Men jag skyller på värmen, har börjat jobba nu och i butiken är det varmt som f*n. Så jag har faktiskt inte orkat engagera mej så mycket i bloggen (det har vart varmt hemma oxå). Men nu e jag tebax igen :)
Loppisen gick inge vidare men men det kan ju inte göra det alla ggr heller! Nä smyckena får jag helt enkelt prova med att sälja på marknaden i september istället. Ingen som har nåt tips på nån annanstans man kan sälja? Tradera skulle jag vilja testa men det blir lite problem då jag inte kan använda mina bankkonton :(  Aja det kanske dyker upp nåt :)

Var på begravning i fredags, det var otroligt jobbigt och är fortfarande. Det är konstigt men efter farfars och mormors begravningar så var det lixom klart, klart man tänker på dom men man blir inte ledsen. Farmor dog när jag var 10 och henne har jag fortfarande svårt att prata om trots att det gått 19 år sen hon dog, nu med morfar känner jag att det är lika, visst nu har det bara gått ett par dagar men ändå det är inte "klart" på samma sätt, har svårt att prata om honom utan att gråta och det är en enorm sorg som sätter sig i bröstet när jag säger nåt om honom. Och tro mej jag vet att han har det enormt mycket bättre nu så det är inte det men farmor och morfar var speciella för mej, och då menar jag inte att dom andra var betydelselösa utan att det fanns ett starkare band mellan farmor o morfar och mej helt enkelt.

Mormor & Morfar <3


Bilden är fotad av ett fotografi så därför är det suddigt.




Nu kommer det lite bilder från loppisen ist :)




















Later/Jennifer

Loppis imorrn!

Ska med moster på loppis imorrn, i Ludvika! Har pysslat massor i flera dagar nu så jag ska ha nåt att sälja. Blir dock inga loppis grejjer utan jag tänkte testa lyckan med smyckena och lite tavlor :).

Tutbingon gick inge vidare alls :( vi vann inget o var bara nära nån gång, men på nåt konstigt vis är det roligt ändå!

Nä nu blir det en bild kavalkad igen, tavlorna är gjorda med decoupage teknik och stämpling!























Det var det :) åker till Fagersta imorrn efter loppisen o myser lite :) sen blir det jobba av i 3 veckor!

Later/Jennifer

Skit dag och inspirationsstopp!

Har en riktig skitdag idag! Jag vet inte varför inget har hänt men allt bara känns bläääääää idag. Men man ska väl ha såna dagar oxå för att kunna uppskatta det som är bra. Har pysslat massor idag men nu tror jag inspirationen försvann, kan vara så att jag inte har grejjer så det räcker heller, det går åt mer än man tror. Men jag hoppas det blir lite försäljning på loppis på lördag iaf vill ju kunna köpa in mera för att kunna göra det jag har inspiration till och till dom grejjerna går det åt en väldig massa pärlor.

Har ett stort problem dock det går inte att få bra bilder när jag tar med min kamera, det ser skitigt ut och man ser inte vad det står på det jag stansat :( Nån som har nåt bra tips på hur jag ska göra, känns som jag provat allt som går med min lilla kamera (Samsung ES15 10,2 megapixel) och det är definitivt ingen proffs kamera.
Så hjälp mottages tacksamt!!!!!



































Det är detta jag pysslat med det senaste dygnet :) Nu ska jag äta lite sen blire tutbingo med kusin!


Later/Jennifer

Pärlfrossa och värmeslag ;)

Kom hem igår från Fagersta, hett som fasiken var det i lägenheten men jag överlevde natten iaf :) Hade ett berg med post innanför dörren massa pärlor och massa brev.. wiie tänkte jag och hoppades på att det skulle vara från nån av fonderna, jo det var det men en var tillbakaskickad för att jag inte tillhörde församlingen, en var fel adress och det fanns ingen ny och en var från församlingen här där det stog att dom skulle ta upp min föfrågan i september?! ehh ok det var ju nu jag behövde pengarna men ok, får väl hoppas på dom andra som jag inte fått tillbaka än.

Har 2 möten imorrn ett kl 9 och ett kl 13 det kl 13 är ju iofs inte så jobbigt, vi ska spela minigolf :)

Nä nu tänkte jag lägga upp lite nya smycken jag gjort och lite mer härliga bilder från våre fisketurer!


Smyckena:






Ett riktigt läckert halsband med klocka i, tycker det blev tufft med kulkedjan till.



Framsidan



Klockdelen



Fotlänk, beställning av Erica.



Svart emalj hjärta



Klocka som armband



Örhängen gjorda med lite brist på fantasi.




Fisket:

Titta och njut!












Kolla vilken liten rackare jag hittade i skogen :)















Mitt hjärta <3



Later/Jennifer

Lata dagar och lite fiske :)

Dagarna går och jag gör inget vettigt, men det är väl så det ska vara när man har semester?! Har ju inte heller vart helt på topp sen midsommar så jag tror ingen klandrar mig för att jag inte gör nåt:)

Idag har vi varit och fiskat jag och min älskling! Helt underbart väder att fiska i, inte för kallt och inte för varmt. Det blåste dock lite väl mycket i början men det gav med sej lite senare. Vid nio tiden nu på kvällen fick vi ge upp, fattar inte vad som hände men helt plötsligt så var det som ett vulkanutbrott med massor av knott, tyvärr var det stackars John som blev drabbad men obehagligt var det ändå...

Nu kommer lite bilder från fisket idag :)  Lite längre ner blir det lite bilder från förra året!









Detta är en 50cl petflaska.



Alla fiskar utom en, men han lyckades få med sina ben iaf ;)



Tänk om alla dagar kunde vara som denna <3






Lite äldre bilder då :




Felicia fiskar i Semlan..ja det heter så :P



Ser nästan ut som att hon fått en haj på kroken.












Tänk att barn tycker det är så roligt att leka med eld.



Lika många fiskar förra året, men då var det jag som drog upp 3 av 4 idag var det bara 1 av 4 :(
men det spelar ingen roll jag äter dom iaf inte.




Nähä snart ska man hem igen till verkligheten och möten mm. Sen börjar jag jobba v28, men jag vet ju iaf nåt positivt som väntar på mig därhemma ;) ALLA MINA PÄÄÄÄÄÄRLOOOOOR :) wiiiieee, så då jäklars kommer det mera grejjer :P


Later/Jennifer

RSS 2.0