Idéerna tryter....

Men lite lyckas jag få ihop ändå :P men gud va jobbigt det är när man tror sej komma på en kanon idé och sen blir det inte alls som man tänkt sej.
Gjorde ett kanonfint armband igår med ormlänkspärlor det var tänkt att man skulle vira det två varv runt handleden men när jag satte på mej det så stannar ju inte pärlorna kvar... inte riktigt genomtänkt med andra ord hmm fan måste komma på nån bra lösning så man får dom att sitta där man vill ha dom o inte kasa runt så dom hamnar på undersidan av handleden. Men lite annat blev det iaf både dagarna innan och igår :P

Har sökt jobb oxå :) i Fagersta så nu håller vi alla tummar och tår, jag är så förbannat trött på att dras i åt alla håll o kanter o ingen bryr sej vad jag vill... vill ur den här cirkusen och det helst redan igår!!!!!!!! O imorrn har jag möte på arbetsförmedlingen och kan ni gissa vad som hänt?! Jo en ny handläggare igen suck o stön ska man aldrig få känna att nåt är ok. Visst jag ska inte ha förutfattade meningar men när man för en gångs skull kände sej trygg med den man pratar med ja men då ska rycka undan mattan o börja om på nytt... gaaaah spyr galla på skiten snart!!!!!!!! Men jag ska vara optimistisk (även om det absolut inte låter som att jag är det) det kanske blir kanon bra :) Det vet vi imorrn hur det blev med det! Nu kör vi lite bilder tycker jag!




Det här halsbandet blev jag nöjd med :) Köpte lite billiga halsband på ginatricot när jag var o shoppade med syrran i onsdags. Massakerade halsbandet sparde kedjorna och la till lite hängen, smart va?!



Här ser man lite tydligare vad det är som hänger :)










Jaha det var väl allt för idag tror jag.


Later/Jennifer

Grejjerna går tydligen att sälja :P

Sålde mitt första smycke på Lyckoklöver igår :):):):) såååå skoj, jag har ju sålt privat men det e ju inte samma sak :P det funkar tydligen att ha dom där hihihi. Ska försöka få tag i ett bord till Lindemarken, ingen som har nåt bra som man kan låna? skulle behöva med nåt tak-aktigt om det regnar eller iaf så man kan ha pressenning som tak. Hmm asch det löser sig på nåt sätt , min brors tjej och jag ska dela bord (om det inte blivit ändrade planer) hon ska sälja väskor och jag smycken kan nog bli en bra kombo :)

Igår var jag på Coop Forum med kusin, när vi handlat klart var kl 19.00 då kom vi på att vi skulle äta på mc donalds i västhaga, vi åkte dit och fick stå i världens kö.....kl 20.00 fick vi våra hamburgare ehh 45min fick vi vänta, det var sopor överallt man fick lämna skräpet vid borden fy fan hur det såg ut....

Sen skulle kusin tanka vid OK  på andra sidan om automaten satt en kille i sin bil och höll på att dividera med en anställd på Ok , jag satt ju i bilen så jag hörde inte direkt vad dom pratade om men tillslut öppnar jag dörren lite, då är det tydligen fel på parkeringsljusen vilket killen i bilen tydligen inte fattar vad det är dom kollar fram om det lyser och så kläcker killen i bilen ur sig : ser du om bromsljusen lyser?!?!?!?! ehh men dom sitter ju bak säger ok killen, det är ju parkeringsljusen som inte fungerar, : aha så dom lyser när jag parkerar? : Ja typ.. : men då stänger jag av bilen så ser du om dom lyser?! : näe men det kan du ju inte göra då slocknar ju allting...
Tillslut kan inte jag o kusin hålla oss så vi skrattar och skrattar o skrattar  då börjar ok killen att skratta och tillslut kommer killen i bilen ut och skrattar lite han oxå men han var helt blank av svett i pannan så han tyckte nog det var jäkligt pinsamt... haha vilka nötter det finns


Nä nu lägger jag upp lite bilder på smycken istället :)




Det här halsbandet har Anna gjort, vi hade en pysselkväll ihop visst blev det fint?! 













Later/Jennifer 

Nya grejjer :)

Har haft lite att göra så därför har det blivit lite dålig uppdatering, men jag tycker det är bättre att uppdatera när det finns nåt vettigt att visa eller skriva om än bara för att man ska!

Bröllopsfesten var hur trevlig som helst :) och bröllopspresenten var uppskattad (var lite svettig där innan dom öppnade den) så det var väldigt roligt, jag kan tycka att det är jättejobbigt att lämna ifrån mej nåt jag gjort själv iaf när det är en gåva. Beställningen blev oxå uppskattad så det känns skönt :)

Tänkte på en sak, vill ni göra beställningar så hojta bara till (men gärna så jag har lite tid på mej ifall jag behöver beställa hem nåt) jag finns på facebook, mail och tele. Tror att mina kontaktuppgifter ska stå här nånstans men gör dom inte det så skriv en kommentar så ordnar vi nåt.
Det enda som är ett litet problem är att jag inte kan ta emot pengar via mitt konto :( finns vissa omständigheter som gör att det är så tyvärr men vi kanske kan komma på någon annan lösning i värsta fall :)


Nu tar vi lite bilder!!!! Först bröllopspresenten o sen lite pyssel!



Så här tänkte jag först ha den men kände att det fattades nåt!



Tycker det här blev bättre, den kändes inte så tom då.






Det står Carpe Diem på silverplattorna men det syns ju som vanligt inte :(











Idag kommer Anna hit, då ska vi pyssla lite mera och nu fick jag en beställning från www.frost08.se på posten :)


Later/Jennifer 

Nya smycken, lata dagar och lite tårar.

Fick lådor att ha mina pärlor i av mamsen, som hon köpte när hon och syrran var i Ullared, det tog sin lilla tid att sortera och jag skulle behöva några lådor till men men det får duga så länge :)

Mycket pyssel har det blivit och igår skulle jag ha vart på föreläsning i Örebro (starta eget) men den blev inställd :( , passade på att lämna in nyckeln på jobbet  och när jag var på jobbet blev jag osams med mitt hjärta :(
Jag hatar att tjaffsa via sms så jag ringde upp fly förbannad och så höll vi på ca en timme när han la på luren i örat på mej, men han ringde igår kväll och då var det lite bättre iaf. Fy va jobbigt det är när det blir så, det suger verkligen musten ur mej la mej på soffan när jag kom hem och tvärslocknade. Det värsta är att vi båda blir dumma och elaka när vi sätter igång men men nu hoppas vi på det bästa!

Nu till alla smycken jag gjort istället:) 
























Later/Jennifer 

Formex!!!!!

Nu fyller jag bloggen med bilder från formex, titta och njut!!

(Klicka på bilderna för att få dom större)


           

          

 
         


             


              


             


             


           



Detta var det rumsrena och fina på mässan, nu till det lite roliga, mörka och inte så rumsrena ;)



             


          


          

 
  

Ja som sagt det fanns en hel del att titta på och jag har verkligen inte tagit kort på allt som fanns men det är lite godbitar iaf, hoppas ni gillar det :)


Later/Jennifer

Då laddar vi nu då!!!!!!

Jag laddar både mej själv o kameran för Formex mässan imorrn :) woohoo det är så roligt att gå o kika på allt fint, och mycket idéer får man oxå :P sen blir det jobb fredag o lördag. Festen blev förflyttad till nästa fredag ist, och jag blev visst utsedd lekledare hmmm hehe ja det ska nog gå bra måste ju bara komma på lite roliga frågor till brudparet hehe.

Idag har jag faktiskt (kors i taket) städat?! Ehh joo ni läste rätt jag har städat men eftersom min j***a dammsugare har fått fnatt så fick jag sopa golvet och det är inte så bara kan jag säga. Men nu ser mitt hem ut som ett hem igen:) (fast inte sovrummet) det ska jag ta tag i på söndag!

Ringde övregastro enheten idag oxå för att kolla på ett ungefär hur lång tid det är kvar till läkarbesöket, för er som inte vet det så väntar jag på ett besked om klartecken för en gastric bypass operation, och det var visst lång tid kvar :( dom höll på med mars09 remisserna och jag har nov09 så ca 6 månader till får jag vänta på läkarbesöket och blir jag godkänd tar det säkert ytterligare 6 mån innan jag får nån op. Men men den som väntar på nåt gott heter det ju :P Blev iaf uppskriven på återbudslistan så har jag tur kanske det går fortare *håller tummarna*

På måndag ska jag på föreläsning om starta eget, det ska bli himla nice faktiskt eftersom man har dom tankarna (även om det är ett projekt som ligger en bit in i framtiden).

Nu tänkte jag visa lite bilder på mina nya skapelser men jag varnar er det är riktigt kass bildskärpa på vissa, fattar inte varför men men lite ser ni kanske iaf :)


















Nä nu är det bäst jag förbereder inför imorrn så jag är redo! Natti natti på er därute!

Later/Jennifer

Då har det dröjt sådär länge igen.

Ber om ursäkt men jag har faktiskt inte haft varken ork eller lust eller tid den senaste veckan att uppdatera, har helt enkelt haft lite mer än en veckas semester!

Har vart i Fagersta hos mina hjärtan och bara haft det lugnt o skönt, vi har vart i Börlänge, varit o fiskat med min familj och med svägerskans familj, kollat på film och myst helt enkelt!

Har faktiskt pysslat lite oxå men inte så jättemycket, ska snart bege mej ner till Lyckoklöver med lite smycken som jag ska få sälja där :)

Den här veckan är ganska fullspäckad, imorrn har jag ett möte på morgonen sen lär jag hem o städa, på onsdag kommer det några och ska kolla på underkläderna, på torsdag ska jag till stockholm och gå på formexmässan, fredag o lördag är det jobb som gäller och lördag kväll ska jag på en bröllopsfest (bröllopet var igår, en riktig surprise för dom nära och kära som var där och även för oss andra som inte hade en aning alls) det ska bli himla skoj och dom är så fina tillsammans, önskar er all lycka <3


Men nu lite bilder :) först tar vi lite smycken och sen lite naturbilder med fiske :)































Nu lite fiske :)



















Detta var nog den fulaste fisk jag sett på länge :P



Den ser inte så stor ut men den var rätt rejäl, John trodde det var en mindre regnbåge men det såg vi snart att det verkligen inte var urk...


Jaha det var väl allt för nu då:)

Later/Jennifer

RSS 2.0