Slappardag

Det har jag haft idag, haft mycket pyssel i huvet men ingen ork att ta tag i det (mest pga att man inte har det man behöver för att kunna ta tag i det) men ska försöka sätta mej en stund nu här på kvällen.
Lite pyssel  och så mycket bättre och sen slår jag nog till med en liten film för att avrunda det hela ;)

Imorrn ska jag fota det nya jag gjort, städa och rensa ur köket för på måndag får jag ääääntligen omtapetserat :) woohoo nu blir det svart och vitt  FRÄSCHT!

Men jag har några grejjer jag inte lagt upp här pga beställningar, men nu är dom leverarade så då slänger jag upp bilderna. Och förresten om det är nån som fotar som blir inspirerad av nåt smycke eller så är det bara att säga till så får ni självklart låna till fotografering :) Och om ni har en massa gamla smycken som ni tänker slänga så hojta gärna till för jag tar gärna och massakerar alltid finns det nåt man kan använda sej utav :)

Nä nu lite bilder!




















Later/Jennifer

På banan igen

Nu har jag fotat och grejjat men jag ber på förhand om ursäkt för kvalitén på bilderna har inget bra redigeringsprogram än :(, inte för jag är nån expert på att fota ändå men det hjälper ju lite iaf när man kan ljusa upp bilderna lite men men ni får stå ut helt enkelt ;)

Då kör vi då!
























Nu ska jag pyssla vidare :)

Later/Jennifer

En snabbis.

Kikar in lite hastigt, håller på att tillverkar ;) så imorgon (förhoppningsvis) dyker det upp lite nyheter här i bloggen! Fick lite nya grejjer från www.pagoni.se och www.cozofashion.se (tror det heter så) och imorrn kommer det förhoppningsvis från www.barapyssel.se och www.inspiredesign.se .
Men nu till den egentliga anledningen till att jag hoppade in lite snabbt är för att visa att bh:n Dominique har kommit ut i en ny färg! Svart och silver så jag slänger upp en bild på den här , för er som inte vet så säljer jag underkläder oxå kika gärna in på www.pxc.se .



Fin va?! Kommer in i lager nu i början av November!


Later/Jennifer

Krångel, haveri och pyssel

Jag vet det går länge mellan inläggen men nu har jag faktiskt haft lite krångel och haverier som jag kan skylla på :) har bytt hårddisk och precis innan jag bytte så pajade plattskärmen :( gaaaaaah.
Fick släpa upp stenåldersskärmen, som jag som tur inte hade slängt, så nu ser jag vad jag gör igen och det kan ju vara väldigt bra :)
Tyvärr är denna skärm helt vedervärdig och huvudvärken kommer som ett brev på posten när jag sitter här men har som tur är fått tag på en billig skärm som jag förhoppningsvis snart får :)

Men nu till nåt trevligare :) har pysslat endel men dock inte enbart med smycken denna gång så nu blir det väldigt blandad kompott på grejjerna men jag hoppas ni gillar det!

























Det var smyckena nu tar vi lite stickat :) Jag har använt mig av en Quick knit hur enkelt som helst man använder samma princip som när man fingervirkar. Kolla på www.panduro.se så ser ni hur det funkar.














Nu tar vi nåt helt annat. På praktiken jag går på så pysslar vi oxå en hel del bl.a så gör vi "böcker" som man kan förvara saker i tex. fjärrkontroller eller andra saker. Det är en trälåda som man tapetserar och scrappar på och det blir väldigt läckert. Lägger upp bild på den jag gjort till mej själv först och när jag lämnat iväg beställningen så lägger jag upp bilder på den oxå.




Detta är framsidan.



Och såhär ser den ut från sidan.



Det var nog allt jag hade denna gång men det dyker snart upp mer så håll utkik ;)


Later/Jennifer


Lite nytt igen :)

Jaha då har man fått lite utlopp för idéerna igen, mycket knep och knåp, en beställning och lite annat när fantasin tog slut. Men det är väl så det är, man kan ju inte bli nöjd med allt man gör och man lär ju av sina misstag sägs det ;)
Så nu får ni kika, begrunda, och självklart tycka till, komma med önskemål och beställningar.

Då kör vi :)






Fick en beställning och detta är slutresultatet efter mycket trix och fix.








































Sådär det blev lite iaf. Hoppas ni gillar :)


Later/Jennifer

Lite mycket nu!

Har fullt upp fast ändå inte, hmm just den här veckan har jag vart lite krasslig men det blir varken bättre eller sämre så jag får försöka knalla till praktiken imorrn iaf. Massa möten inbokade oxå vissa mer spännande än andra, men det är väl så det är! 
Just nu sitter jag faktiskt och pysslar lite :) det är inte dåligt hehe nä men har vart sååååå trött i flera dagar så jag känner inte att inspirationen har varit på topp men nu har jag tagit mej i kragen iaf, gjorde nyss en beställning men den ska godkännas först innan jag lägger upp det färdiga resultatet här :P
Har gett mej på att göra väsksmycken nu oxå..och ja jag vet inte men där är det väldig brist på idéer.. så har ni några hojta då till!!!!!!!
Ringar ska jag oxå göra en hel drös till julmarknaden och så har jag fått hem tiaror som ska blingas lite oxå.

Lägger upp några få foton av det jag gjort tidigare (förra veckan) men ett av halsbanden är superkass skärpa på har inte riktigt greppat hur jag ska göra för att få stansningen att synas bra :( men jag hoppas ni ser lite iaf ;)














Javisst ja jag höll på att glömma... kolla min fina utsikt jag hade häromdagen :)






Tur det inte var så allvarligt iaf!


Later/Jennifer

RSS 2.0