Bloggen har fått lida!

Det är faktiskt sant :) jag har inte uppdaterat på ett tag men det har vart lite mycket, först var jag ju med på marknaden där det inte gick så jättebra, men några kronor lyckades jag skrapa ihop iaf.. sen har jag börjat göra praktik och haft mitt hjärta här så då har bloggen fått lida lite.. Men nu är jag med igen ;)

Tyvärr har jg en fruktansvärd huvudvärk som absolut inte vill ge med sig, men det är väl dom tiderna nu med höstrusk och allt. Imorrn ska jag på kopparbergsmarken (inte för att sälja) med mamsen o hennes sambo, då ska jag äta min traditionella köttfärspirog :) den är egentligen inte supergod men just då och där är den det godaste man ätit på länge!

Det som är bra med nya praktiken är allt pyssel man får grejja med :P har setat o gjort lite smycken, sytt skridskor (ja jag vet det låter konstigt men dom är i filt) och nu håller jag på med en "bok" i trä som är en förvaringslåda :) kan nog bli kanon bra (lägger upp en bild på det färdiga alstret när det är klart).

Men nu tar vi lite bilder på andra alster ;)




































Later/Jennifer

Då var det snart dags...

...för domen ;) nää så illa ska det väl inte vara det jag är mest orolig för är ju om grejjerna blir blöta, det är nämligen inte så bra! Ska med mamma hem o hämta ett stort parasoll och så ska vi passa på att kolla om dom har nå plast liggandes som jag kan ha o täcka över smyckena om det regnar mycket :(
Kallt o regnigt, det är domen för morgondagen så det blir vinterjacka o tennisskor på imorrn (tror det blir lite väl kallt med vårjacka som inte går att stänga o ballerina skor) fick hem lite nytt igår så för första gången har gett mej in på att göra fingerringar och ett diadem.. o det var inte så bara kan jag informera men vart rätt nöjd ändå :P Men som sagt ha i åtanke att det är första gången jag testar detta! Men jag fick mersmak så det lär bli fler i framtiden, om det går bra imorrn ska jag beställa hem ringar i silver som går att stansa på och även Bola kulor till gravid smycken eftersom ingen säljer såna här i stan :) Och är det så att ni vill beställa är det bara att hojta till är det nåt jag inte har hemma kanske man får lägga lite betalning i förskott för att jag ska kunna ta hem det men inget är omöjligt att lösa :)

Tar med lite tillbehör ifall nåt skulle behöva förlängas imorrn osv men allt går givetvis inte att förlänga.

Nu kör vi lite bilder och självklart åker kameran med imorrn så jag kan fota lite när jag står på marken oxå :P

















Later/Jennifer 

Opp och ner, ner och opp grisen gal i granens topp...

Så är det just nu men operation pyssel pågår trots allt för fullt :) väntar med spänning på lite ordrar som är lagda men nervositeten kommer smygandes känner jag verkligen huvva tänk om det inte går nå bra alls? Då blir det ju jättepinsamt. Det är fruktansvärt svårt att sälja saker man gjort själv för man är perefektionist ut i fingerspetsarna och jag ser varenda skavank och tror att alla andra ser det också.. men det ska ju se handgjort ut, men nojjerna finns där trots allt. Det visar sej helt enkelt hur det går men kom gärna o kika då blir jag glad :)

Kommer köra lite specialpriser  så man har nåt för att man köper på marken :)

Men nu kommer det lite alster igen hehe och förresten håll alla tummar för att det inte blir regn på fredag!!!!



En mindre variant av armband till barn :)



















Later/Jennifer

Operation pyssel!

Nu lägger jag i sista växeln för pysslandet, snart är det fredag o då hoppas jag på försäljning :) om inte annat så är det ju en rolig upplevelse där man får marknadsföra sig lite :)

I helgen har jag bara tagit det lugnt och myst med mitt hjärta, vi har tittat på en del filmer och är man som jag som gillar det mesta i filmvärlden så kan jag tipsa om Prince of Persia - the sands of time , en mysig film men gillar man inte familje/äventyr och kärlek så är det nog inget att se :P Men jag gillade den.. ska slå på en film och sen sätta mej att producera lite (massproduktion av armband till barn) men nu slänger jag upp lite bilder på mina senaste smycken.

Och förresten om ni har nåt tips eller idéer på nåt jag ska göra så säg bara till ibland får man som sagt idé torka :)




Detta armband har jag gjort om lite, det är pärlor från ett armband som gått sönder + lite extra pärlor och mellandelar.















Det är jag själv som stansat och man väljer helt själv vad man vill att det ska stå vid ex. beställningar.
















Later/Jennifer

Pysselverkstad pågår :)

Ny brinner det i knutarna :) måste åyssla massor så jag har grejjer till marknaden den 17/9.. Har fixat visitkort idag som jag ska dela ut både för nyfikna och dom som handlar (om det nu är någon som handlar) där har jag skrivit lite skötselråd och även att jag gör smycken efter beställning oxå :)

Den här veckan är späckad med möten o annat, men lite måste jag hinna med o pyssla iaf :)
Var i Fagersta hos mina älsklingar i helgen och vi hade det mysigt.. I fredags var mina hjärtan på cirkus medans jag var hemma o lagade mat :P vilken diktig hemmafru jag är ibland hehe.. nä det var helt enkelt så att jag inte riktigt ville lägga ut pengar på minicirkus där det mest är hästar o hundar när man är allergisk, och åka ambulans har jag åkt färdigt för i år :) sen har jag fått min älskling att titta på Twilight trilogin och det gillades :) 
Sen kollade vi Nanny McPhee and the big bang med lilla hjärtat o hon gillade den trots att den var på engelska.
Så det har helt enkelt vart en lugn o skön helg med massor av mys.

Men nu tar vi lite bilder...

















Det var det lilla jag gjort men det kommer mer var så säkra :)


Later/Jennifer
 

RSS 2.0